ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Τα βαμβακια της καταστροφης?














Αυτες τις εικονες βλεπουμε σε ολους τους καμπους της χωρας που καλιεργουν βαμβακια.Τα φαρμακα του καδου αυτου ειναι για ραντισματα μερικων εκατονταδων στρεματων και για λιγες μερες μονο.Εχω τα μελισσια μου 1χιλ.πιο μακρια,αλλα οι απωλειες σε πληθυσμο ειναι τεραστιες,και το μελι λιγο.Ασε που την ζημια την ολοκληρωνουν οι μελισσοφαγοι και τα χελιδονια.Και αντε εγω κανω την τρελλα μου με τα μελισσια,οιεπαγγελματιες τι μπορουν να κανουν ?Και οι αγροτες εχουν δικαιο και οι μελισσοκομοι εχουν.Αποτελεσμα?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΙΣΕΙΣ?

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ,ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΕΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.

ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ,ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ.

Elias Thalassis είπε...

Καλησπέρα από Χαλκίδα

Anestis Ketsetzidis είπε...

Καλη σας ορεξη.Εμεις ματια ψαρια.

Beekeeper είπε...

τραγικό...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΔΡΑΒΗΣΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ. ΠΑΘΑΜΕ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΛΙ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΑΝ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.

ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΟΛΑ ΠΑΡΑΤΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.