ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Η Ηράκλεια στη Γ' Εθνική!Ανέβηκε 3 σκαλιά πάνω κερδίζοντας την ομάδα του Καλαμπακίου με 3-0 και αποχαιρετώντας το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ο Μέγας Αλέξανδρος της Ηράκλειας πάει αναμφισβήτητος πρωτοπόρος στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Στην Γ΄ Εθνική θα αγωνίζεται από του χρόνου ο Μέγας Αλέξανδρος μετά από μία εξαιρετική χρονιά.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ 3-0

Ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος ήθελε έναν πόντο και πήρε τελικά ένα μεγάλο τρίποντο που τον ανακηρύσσει και τυπικά πρωταθλητή και τον φέρνει στην Γ΄ Εθνική, αφού ουσιαστικά ήταν πρωταθλητής από την περασμένη Κυριακή όταν και πήρε την μεγάλη νίκη μέσα στο Σουφλί.

Η ομάδα του Στέλιου Ρίζου προηγήθηκε μόλις στο 32ο δευτερόλεπτο με τον Ευθύμη Σιδηρόπουλο, στο 18΄ Μπογιατζής έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κουβελόγλου στο 88΄.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Ταρατσούδης (34΄ Κουμής), Μαρίγκος, Νίρλας, Τσίκος, Βαλλιάνης, Μουσικάκης, Μεσέρδης (58΄ Ψαρρόπουλος), Κρυστάλλης, Σιδηρόπουλος (59΄ Τσαλπάζης), Μπογιατζής, Κουβελόγλου

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: Πατσιάς, Τσιάρας, Κιτσικόπουλος, Καρυπίδης, Παντής, Τσόχας, Τζιβανάκης, Ξενίδης, Πασκαλίδης, Κωταϊδης (56΄ Παπακωνσταντίνου), Γρηγοριάδης

πηγήhttp://irakleia.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2679

Μέγα Αλέξανδρε Καλές επιτυχίες να
έχεις στα σαλόνια της Γ'Εθνικής.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: