ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τα προβλήματα των μελισσοκόμων(νέο blog)



O κοινός μας φίλος Παναγιώτης/IxNiLaTiS,ανήσυχος για τα καθημερινά προβλήματα των μελισσοκόμων δημιούργησε άλλο ένα blog που καλείται να βοηθήσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Γράφει ο Παναγιώτης παρακάτω για το νέο ξεκίνημα.

Εμπνεόμενος από την ανάρτηση του ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ έφτιαξα το ιστολόγιο "Τα Προβλήματα των Μελισσοκόμων" που φιλοδοξώ να το κάνουμε όλοι μαζί μια δημόσια διαδικτυακή συγκέντρωση των προβλημάτων μας και των προτάσεών μας ως μελισσοκόμων, αφενός για να μας συνδέσει ως ένα συλλογικό όν, αφετέρου για να μην μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τα προβλήματά μας και τις προτάσεις μας.

Κάθε τόσο θα υποβάλουμε ως βοήθεια στην ΟΜΣΕ, ένα πίνακα με τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις τους, ώστε πλέον η ΟΜΣΕ να γνωρίζει για να μπορεί να ενεργεί.

Το ιστολογιο αυτο ειναι ομαδικο.
Μπορεί όποιος συνάδελφος βούλεται, να ζητήσει άδεια πρόσβασης για να κάνει τις αναρτήσεις του, οι οποίες (προσοχή) θα αφορούν μόνον τα προβλήματα των μελισσοκόμων και τις προτεινόμενες λύσεις τους.

Παρακαλώ τους φίλους μελισσοblogers να βάλουν μιά σύνδεση στο ιστολόγιό τους καθώς και να κάνουν ότι μπορούν για να διαδώσουν.
Βάλτε στο ιστολόγιό σας την παρακάτω εικόνα με σύνδεση στο blog.

Κάντε κλίκ εδώ και μπείτε στο νέο blog.

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: