ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ!!!



Ένα κάρο φορτωμένο με διάφορα αντικείμενα τα οποία δεν ταίριαζαν και τόσο με την εικόνα του, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Ασφαλείας στις Σέρρες και υποχρέωσαν τους δυο επιβάτες να ακινητοποιήσουν το μουλάρι που το έσερνε.

 Σύντομα διαπιστώθηκε ότι το ένστικτό τους δεν τους είχε ξεγελάσει, καθώς αποδείχθηκε ότι το φορτίο ήταν κλεμμένο και μάλιστα προερχόταν από δυο διαφορετικές «δουλειές» των δυο ανδρών ηλικίας 32 και 45 χρόνων. 
 Στην καρότσα του κατασχέθηκαν μια τηλεόραση και ένα παιδικό ποδήλατο που είχαν κλαπεί νωρίτερα από το σπίτι ενός 50χρονου.

 Βρέθηκαν, ακόμη, τρία χαρτοκιβώτια με ποντικοπαγίδες και εντομοκτόνα αξίας 1.310 ευρώ, που και αυτά τα είχαν λίγες ώρες πριν από ένα φορτηγό μεταφορικής εταιρείας το οποίο βρήκαν ξεκλείδωτο. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες, οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και οι αστυνομικοί προβληματίζονται για το αν πρέπει να κατάσχουν το κάρο ως μέσο μεταφορά προϊόντων εγκλήματος ή όχι, αφού δεν έχουν μέρος να φιλοξενήσουν το μουλάρι.

Να είστε  όλες και  όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: