ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Η Γονιμιώτισα Αφεντούλα Μαγαλιού στον Αθηναικό


Μια ακόμα μεταγραφή για τον Αθηναϊκό, η όγδοη την φετινή σεζόν, με την ομάδα του Βύρωνα να ανακοινώνει σήμερα (11/08) την απόκτηση της 35χρονης γκαρντ Αφεντούλας Μαγαλιού, η οποία επιστρέφει στο σύλλογο μετά από πέντε χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: “Η Διοικούσα επιτροπή του X-LEVEL Αθηναϊκού ανακοινώνει την επιστροφή της Αφεντούλας Μαγαλιού μετά από πέντε χρόνια. Η Αφεντούλα Μαγαλιού είναι γεννημένη στις 31/10/1979, έχει ύψος 1.68μ και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».
Η Μαγαλιού προτού πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2006 στον Αθηναϊκό (Α2) αγωνίστηκε στις Σέρρες (και στον ΑΟ Σερρών και στον Πανσερραϊκό), την Καστοριά και την Ρούπελ. Με τον Αθηναϊκό, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 2006 – 2007, ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ τη σεζόν 2008-2009 στέφθηκε πρωταθλήτρια φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Eurocup. Μετά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τον Ιπποκράτη Κω και τον Πρωτέα Βούλας. Με τον Αθηναϊκό στην Α1 έχει σημειώσει 216 πόντους σε 36 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Η Αφεντούλα Μαγαλιού, η οποία θα αγωνίζεται με το νούμερο 16 δήλωσε για την επιστροφή της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Αθηναϊκού μετά από 5 χρόνια. Θα βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους, να έχουμε μια υγιής χρονιά»”.
Και να μη ξεχνάμε πως η Αφεντούλα είναι δικό μας παιδί,απο το Γόνιμο και της ευχόμαστε υγεία,ευτυχία και καλή αθλητική χρονιά.
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: