ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Έριξε πάνω του 109 κιλά μέλισσες για το ρεκόρ Γκίνες. Τα κατάφερε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας, μάλλον... “τρελός” μελισσοκόμος από την Κίνα, ήθελε να γίνει κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για τον άνθρωπο με τις περισσότερες μέλισσες επάνω στο σώμα του. επειδή οι μέλισσες ήταν τόσες πολλές που ήταν αδύνατο να μετρηθούν, οι ειδικοί της Οργάνωσης των Ρεκόρ Γκίνες τις... ζύγισαν!


Και επειδή οι μέλισσες ήταν τόσες πολλές που ήταν αδύνατο να μετρηθούν, οι ειδικοί της Οργάνωσης των Ρεκόρ Γκίνες τις... ζύγισαν!
Ο 55χρονος Gao Bingguo έβαλε αρχικά πολλές μέλισσες-βασίλισσες επάνω στο σώμα του. Στη συνέχεια του έριξαν τις μέλισσες-εργάτριες. Ο ίδιος δήλωσε ότι το έκανε επειδή με αυτό τον τρόπο ήθελε για πρώτη φορά “νιώσει ζωντανός”.
Κατά τη διαδικασία αυτή, η οποία διήρκεσε σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα, τον Gao τον τσίμπησαν οι μέλισσες περισσότερες από 2000 φορές και σε ένα σημείο, η θερμοκρασία του σώματος του αυξήθηκε πάνω από τους 60 βαθμούς Κελσίου!
Το μόνο που έκανε ο ίδιος, ήταν να φοράει προστατευτικά γυαλιά και να καπνίζει διαρκώς ένα τσιγάρο προκειμένου να μην μπουν οι μέλισσες μέσα στο στόμα του.

Δείτε το απίστευτο βίντεο!...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: