ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

10.000 ευρώ αποζημίωση στη σύζυγο επειδή ο σύζυγος δεν εκτελούσε τα συζυγικά του καθήκοντα



Γάλλος καλείται, με απόφαση δικαστηρίου, να αποζημιώσει την πρώην σύζυγό του με το ποσό των 10.000 ευρώ επειδή αυτός δεν ήταν αρκετά δραστήριος στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Αποζημίωση (και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητη, ύψους 10.000 ευρώ) για "έλλειψη σεξ κατά τη διάρκεια 21 ετών γάμου" καλείται να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του ένας 51χρονος Γάλλος, σύμφωνα με απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου στην πόλη Εξ αν Προβάνς της νότιας Γαλλίας.

Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ετυμηγορία τους, οι αρχές επικαλέστηκαν το άρθρο 215 του γαλλικού αστικού κώδικα, βάσει του οποίου τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να αποφασίζουν από κοινού το πρόγραμμα του καθημερινού βίου τους. "Ερχόμενα εις γάμου κοινωνία, τα ζευγάρια συμφωνούν να μοιράζονται το βίο τους πράγμα που συνεπάγεται ξεκάθαρα και το κάνουν σεξ", τόνισε χαρακτηριστικά ο δικαστής.

Το εν λόγω ζεύγος είχε καταλήξει στα δικαστήρια προ διετίας, όταν η κυρία κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο κατηγορώντας το σύζυγό της για… ασεξουαλικότητα και ασυνέπεια στην εκπλήρωση των συζυγικών του καθηκόντων.

Όσο για τον ίδιο τον κατηγορούμενο, αυτός δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες. Αντιθέτως, προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του λέγοντας πως είχε… πονοκέφαλό (για την ακρίβεια, έκανε λόγο για "φυσική κόπωση και προβλήματα υγείας").

Όπως και να έχει πάντως, όσο ιδιαίτερη κι αν θεωρείται, η εν λόγω απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο. Οπότε, όσοι (και όσες) συνηθίζετε να "σβήνετε" τις σεξουαλικές ορέξεις του συντρόφου σας με… πονοκεφάλους, κανονίστε την πορεία σας καθότι το δικαστήριο δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

http://www.ethnos.gr/
http://www.seleo.gr

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: