ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

911 Δίδυμοι Πύργοι Όλη η Αλήθεια (βιντεο)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο-ντοκιμαντερ που μας περιγράφει αναλυτικά ότι η υπόθεση της επίθεσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια αλλά ήταν δουλειά εκ των εσω....Το σχεδίαζαν και παλαιότερα αλλα τωρα το πετυχαν ακριβώς όπως το ήθελαν.
Λέτε να είναι έτσι?

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

4 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

........υπαρχουν πολλα.......για πολλα.......εγω θα επαναλαβω αυτο που ειπαν στον προεδρο των ΗΠΑ,προσεξε γιατι υπαρχει και Θεος,,,,,,

η κριση στην Ελλαδα....την Ελλαδα....βλεπεις κανενας να τολμα να βαζει κανεναν πολιτικο φυλακη,σκαααααααανδαλα ολα συκοφαντιες,ψαχνουν για αποδιξεις.......

ακουγα σημερα τον χοντρο να .......απειλο-προειδοποιει τους Τουρκους οτι καθε πολεμικη ενεργεια εναντιον της Κυπρου θα ειναι εναντιον της Ελλαδας.....ποιος ρε μαλακα θα παει να πολεμισει?????/θα παω εγω να πεθανω για να κανεις εσυ αντισταση απο το Παρισι????εγω ο αντιπαραγωγικος?????? θα παω εγω να πεθανω ???????? Αγαμοι Θυται

explore.bees είπε...

Δυστυχώς παρόλο που υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν εξόφθαλμες , προειδοποιήσεις για παγκόσμια κατεύθυνση και αποπροσανατολισμό των λαών ,, λίγοι πήραν και παίρνουν το μήνυμα !!!!!

Ευάγγελε να είσαι σίγουρος πως αν έρθει μια τέτοια στιγμή (αντιπαράθεσης εννοώ ) οι χονδροί και οι άγαμοι θύται , θα έχουν αποχωρήσει από την σκηνή , θα έχει προηγηθεί τέτοια προπαγάνδα , που και εσύ και εγώ θα τρέξουμε για να βοηθήσουμε την πατρίδα .

Από την στιγμή που ( ακόμα θέλω να πιστεύω ) υπάρχει ελευθερία της διάδοσης των απόψεων μην φοβάσαι τίποτα .
Όταν αυτό αποκοπεί Και αυτό μπορεί να γίνει τόσο εύκολα και απλά !! που δεν θα το πιστεύεις ,,, ΤΟΤΕ να τα φοβάσαι όλα .

Καλή μας μέρα
Χρήστος Μαραγκός

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ευάγγελε
μπορεί αυτό το καιρό να μας πνίγει η μπόχα των''κρεάτων''αλλά πιστεύω πως τη στιγμή που πρέπει κάποιος θα βρεθεί να μας δείξει το σωστό.
Και δε θα έχει σημασία εάν είναι''δεξιός'' ή ''αριστερός.
Η σωτηρία της χώρας είναι το ζητούμενο.
Και εσύ σίγουρα θα είσαι εκεί που πρέπει.
Καλό σαββατοκύριακο.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Χρήστο
συμφωνώ με το σχόλιο σου.
Ακόμα υπάρχει η σπίθα που θα γίνει πυρκαγιά.