ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πάτε στο διάολο αδέρφια μας Σέρβοι;

Πανηγυρίζουν δικαιολογημένα οι Σκοπιανοί για τη νίκη τους, οι εφημερίδες τους έχουν πηχαίους τίτλους, ο κόσμος κορνάρει στους δρόμους των Σκοπίων, οι Αμερικανοί του NBA αναφέρονται στο twitter τους στον Αμερικανοσκοπιανό ΜακΚάλεμπ, αποκαλώντας όλοι, φυσικά macedonia, τα Σκόπια, (η χαρά της Washigtonpost), όλα αναμενόμενα. Αλλά το χειρότερο και πιό κομπλεξικό σχόλιο έρχεται από το μεγαλύτερο εκδοτικό όμιλο της Σερβίας, που περιλαμβάνει κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και sites, το Β92, που γράφει:

Makedonci ‘ošamarili’ Grke!

Grčka nacionalna televizija ponovo je ‘izbrisala’ ime Makedonije, ali su makedonski košarkaši ‘počistili parket’ sa njihovim na Evropskom prvenstvu!

διαβάστε μετάφραση:
Οι Μακεδόνες "χαστούκισαν" τους Έλληνες
Η Ελληνική εθνική τηλεόραση έσβησε και πάλι το όνομα Μακεδονία, αλλά στο παρκέ οι Μακεδόνες έσβησαν τους Έλληνες, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
(http://www.b92.net/sport/litvanija2011/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=03&nav_id=539471)

Ενοχληθήκατε δηλαδή πρώην αδέρφια μας Σέρβοι, που η ελληνική τηλεόραση έσβησε το "Μακεδονία";
Από τότε που η Σερβία ξεπουλήθηκε στους Αμερικανούς, παρέδωσε όλους τους καταζητούμενους από το διεθνές δικαστήριο στους "παγκοσμιοποιημένους ειρηνοποιητές" και έγινε το καλό παιδί της Νατοϊκής συμμορίας, για να ενταχθεί στην Ε.Ε. και να σταματήσει το κυνηγητό από τη "Δύση", μας παίζει σκληρό ροκ. Για να γίνει αρεστή στους σημερινούς δικούς μας "συμμάχους" και αυριανούς δικούς της. Αρα καταλαβαίνετε, πόσο σύμμαχοι μας, είναι οι "σύμμαχοί" μας.

TaXalia

Σκέψου και να μήν ήταν αδέρφια μας!!!
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: