ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο! 82χρονη παρθένα έκανε σεξ και κατέληξε στο ...νοσοκομείο!



Το περιστατικό, έγινε όταν η γιαγιά έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, συνοδευόμενη από έναν νεαρό Αλβανό. Ο 32χρονος εργάζεται τα τελευταία χρόνια για εκείνη ως κηπουρός στη μονοκατοικία της, ενώ παράλληλα τη βοηθάει και σε εξωτερικές δουλειές.

Ολα αυτά τα χρόνια η σχέση τους ήταν…..
καλή, αλλά τυπική. Εκείνος της έκανε τις μικροδουλειές και τα θελήματά της και εκείνη του έδινε χαρτζιλίκι και κάποιες φορές ένα πιάτο φαγητό.
Πριν από λίγο καιρό όμως, 82χρονη και 32χρονος ήρθαν πιο κοντά και τελικά έφτασαν στο σημείο να κάνουν σεξ! Κάτι που δεν είχε ευτυχές τέλος αφού η γερόντισσα ήταν παρθένα και αποφάσισε να δοκιμάσει τις χαρές του έρωτα. Δυστυχώς, υπέστη αιμορραγία, γεγονός που τρομοκράτησε και τους δύο και πολύ περισσότερο τον νεαρό, ο οποίος μετέφερε άρον-άρον τη γιαγιά στο νοσοκομείο.
Αρχικά πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία, αλλά από εκεί τους παρέπεμψαν στην παθολογική κλινική. Οταν ο γιατρός της βάρδιας ρώτησε τι είχε συμβεί, ο Αλβανός είπε ότι η ηλικιωμένη έπεσε και χτύπησε. Ομως, προτού καλά-καλά τελειώσει τη φράση του, η 82χρονη έσπευσε να τον διορθώσει λέγοντας: «Οχι, όχι, δεν λέει αλήθεια. Κάναμε σεξ και εγώ ήμουν παρθένα!» Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, ο παθολόγος παρέπεμψε το… ζευγάρι στη γυναικολογική κλινική, όπου εκεί ήταν πιο αρμόδιοι να «διευθετήσουν» το… ζήτημα.
Ετσι και έγινε. Η γιαγιά μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα του νοσοκομείου όπου ο γυναικολόγος τής πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν την υπέβαλε και μια λεπτή επέμβαση. Σε αντίθεση με τον 32χρονο Αλβανό που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και έτρεμε σύγκορμος, η γερόντισσα ήταν αρκετά… σπιρτόζα και μάλιστα όταν τη ρώτησαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αν υπήρξε θέμα βιασμού και αν θα προχωρούσε σε μήνυση, εκείνη είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο αφού ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό έμπιστό της να της κάνει το… ψυχικό. Οπως είπε με χιούμορ, η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!

espressonews

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: