ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στα 25του έκανε 8 παιδιά με 8 διαφορετικές γυναίκες

Ξεκίνησε να “σπέρνει” παιδιά απο τα 14 . Ο Keith McDonald πρώην πωλητής παιχνιδιών, νυν άνεργος, δεν έχει ενδιαφερθεί για κανένα από τα 8 παιδιά του, ούτε καν έχει σταθεί κοντά στις μητέρες τους την ημέρα του τοκετού.

Είναι ξανθός με γαλάζια μάτια και θεωρεί πως η εξωτερική του εμφάνιση “τραβά” τις γυναίκες μέχρι το κρεβάτι του. Εκτός από τα 8 παιδιά, υπάρχουν 2 ακόμη έγκυες πoυ στηριζουν πως κουβαλούν το παδιου. Ο ίδιος το διαψεύδει και μέχρι στιγμής φαίνεται να διασκεδάζει την όλη κατάσταση.

Ο καρπερός νεαρός δεν εμφανίστηκε ούτε στον τοκετό των γυναικών με μοναδική εξαίρεση την μικρή Χλόη στη γέννηση της οποίας δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει βλέποντας τη μητέρα της να πονάει. Μάλιστα ενοχλήθηκε πολύ που λερώθηκε από αίμα το λευκό Αρμάνι κοστούμι του, αλλά ευτυχώς, όπως λέει, του το καθάρισε η… μαμά του!

Ως άνεργος, ο εικοσιπεντάχρονος «μανιακός» πατέρας, δεν μπορεί να παρέχει τα απαραίτητα στα ανήλικα παιδιά του. Η μόνη συνεισφορά του είναι 63 πένες την εβδομάδα για το κάθε παιδί, ποσό ασήμαντο μπροστά στην ευθύνη που έχει απέναντί τους. Για το μέλλον εύχεται να βρει μια δουλειά, να δημιουργήσει οικογένεια και να γνωρίσει επιτέλους όλα του τα παιδιά για τα οποία τόσο καιρό αδιαφορεί.


Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο

VAD είπε...

φροντιζει να διασώσει το ειδος του:)

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ρίκη
χαίρομαι που αναγνωρίζεις αυτόν τον σπάνιο''μερακλή''νέο!
Καλό σου βράδυ.

Anestis Ketsetzidis είπε...

VaD
αυτός είναι οικογενειάρχης.
8 γυναίκες +8 πεθερές.
δεν παλεύονται με τίποτα!