ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια"



"Δεν πρέπει να αφήσουμε χρέη στα παιδιά μας" Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη του 77χρονου Δ.Χ. συνταξιουχου φαρμακοποιού που έστρεψε στον εαυτό του ένα όπλο και αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στην πλατεία Συντάγματος.


Στο σημείωμα που άφησε αναφέρει: "Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μας. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου."


Να προσθέσω και ένα ακόμα τραγικό γεγονός που τα ΜΜΕ δεν μετέδωσαν.
Στην οδό Γιαννιτσών 182 Θεσσαλονίκης,προχθές κρεμάστηκε 35χρονος
άντρας λόγω χρεών(πολυ,πολύ μικρό ποσό)αφήνωντας γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά.
Τσιμουδιά απ'όλους...

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

9 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

Κρίμα για κάθε συνάνθρωπο.......απλώς δεν έπρεπε να φεύγει μόνος πρέπει να παίρνει μαζί του και αίτιους,απατεώνες,προδότες.......

Καλημέρα σε όλους.

explore.bees είπε...

Κρίμα και πάλι κρίμα για τον άνθρωπο - ανθρώπους που η εξαθλίωση και η αξιοπρέπεια τους ,τους στέλνει στον θάνατο .
Οι ηθικοί αυτουργοί όμως!!!! χαμπάρι δεν πέρνουν .
Ίσα ίσα ξέρουν να πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο .
Τι να πω ,,, εκεί που φτάσαμε.
,,,,Στου κουφού την Πόρτα ,,,,,
τι πρέπει να κάνουμε για να πάρει χαμπάρι ο Κουφός ????

Ο Θεός να τον - τους συγχωρέσει.

Χρήστος

Μελακης Παναγιωτης είπε...

Ενας ακομη μαρτυρας στον καπιταλιστικο πολεμο των μεγαλοτραπεζιτων και των κω..πολιτικων μας, που δεν αργισαν βεβαια να γινουν ρεζιλι πανω απ το πτωμα του 77χρονου ηρωα, τα ιδια ελεγαν ακριβως και για οσους δεν δηλωναν μετανοια πριν απο 65 χρονια. Μακαρι να μας ξυπνσει ο χαμος του. ΗΡΩΑΣ.
Μελακης Παναγιωτης

Μελακης Παναγιωτης είπε...

Ενας ακομη μαρτυρας στον καπιταλιστικο πολεμο των μεγαλοτραπεζιτων και των κω..πολιτικων μας, που δεν αργισαν βεβαια να γινουν ρεζιλι πανω απ το πτωμα του 77χρονου ηρωα, τα ιδια ελεγαν ακριβως και για οσους δεν δηλωναν μετανοια πριν απο 65 χρονια. Μακαρι να μας ξυπνσει ο χαμος του. ΗΡΩΑΣ.
Μελακης Παναγιωτης

markos aliprantis είπε...

Ανέστη παρ'όλα αυτά μερικοί είναι τόσο πορωμένοι και χοντρόπετσοι που έβγαλαν οτι ήταν υψηλοσυνταξιούχος και ότι έπαιρνε πρίν 2000€ και τώρα 1500 με τις περικοπές.Έ και, κύριε glam τί έγινε φαίνεται οτι εσυ είσαι υπεράνω χρημάτων ή οτι την βρίσκεις βλέποντας οτι υποφέρει ο κόσμος(στα έγραψα και στο blog σου αλλά έχεις βάλει πρώτα να εγκριθούν τα σχόλια. Τόσο άχρηστοι είμαστε που μετά τον τραγικό θάνατο του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη γράφουμε αυτές τις μ@@@@@@@@κιες.Και που ξέρουμε τ΄υποχρεώσεις είχε αναλάβει ο άνθρωπος για να κάνει αυτή την πράξει και βγήκαν τα καθήκια του κερατά οι πολιτικοί Μπερλίτης και κουκουλόπουλος από ότι έμαθα να πούν τα κολοπαίδια οτι ήταν υψηλοσυνταξιούχος.Και εγώ σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια είμαι έ καί τί έγινε μαζί τα πληρώναμε 35 χρόνια;Αλήτες έ αλήτες!!(συγγνώμη αλλά τα πήρα στο κρανίο

ILIAS KETS NY είπε...

ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ,ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Η'ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ?
ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ.

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.

Alexadros είπε...

Άραγε όλοι αυτοί που ψηφίσανε τον Γαπ για να τους δώσει πιό πολλά ....(λεφτά υπάρχουν) πώς να νιώθουν με της καθημερινές αυτοκτονίες !!!!

glam είπε...

Αγαπητέ Μάρκο, αυτοκτονίες υπήρχαν πάντα και σε όλο τον κόσμο , πριν και μετά μνημονίου.

Τώρα αν εσύ θεωρείς, λογικούς τους λόγους που επικαλείται για αυτή του την πράξη, πάντα με βάση το σημείωμα του, νομίζω ότι έχεις ένα θέμα .........

glam είπε...

Μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση
σε φίλο, που αφορά το ίδιο θέμα και ίσως βρείτε ενδιαφέρουσα!

αθεόφοβος είπε : Η αυτοκτονία είναι μια υπέρτατη προσωπική επιλογή που κανένας μας δεν μπορεί να κρίνει.

Αγαπητέ Αθεόφοβε:
Λυπάμαι που επανέρχομαι, αλλά θεωρώ ότι εδώ κάνεις λάθος .
Θα είχες δίκαιο αν , μέσω αυτής , δεν είχαμε ευθεία παρότρυνση σε εγκληματικές πράξεις, πράξεις που καθόλου δεν αποκλείω σύντομα , στην δύσκολη εποχή που ζούμε, κάποιοι ανεγκέφαλοι να θελήσουν να πραγματοποιήσουν !
( Άλλωστε το δέλεαρ δεν είναι μικρό: Αφού έγινε ήρωας αυτός , γιατί να μη γίνω και γώ !)
Όπως θα διάβασες στην τελευταία του επιστολή , ο αυτόχειρας παροτρύνει σαφέστατα σε «δυναμική» δράση και συγκεκριμένα , να πάρουμε τα Καλάσνικοφ και να ορμήσουμε, στους ….ενόχους! και όποιον πάρει ο χάρος.
Επειδή έχουμε μια πρόσφατη παρόμοια ιστορία στην γειτονία μας , (Αλβανία) όπου οι άνθρωποι πήραν τα όπλα με καλό "σκοπό" και ακόμα σφάζονται ………...
Επειδή δεν θέλω για την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της , την ίδια τύχη. (της φτάνουν οι μπελάδες που έχει....)

Επειδή προτιμώ να γλυτώσουν χίλιοι ένοχοι , παρά να τιμωρηθεί ένας αθώος.

Γι αυτό θεωρώ υποχρέωσή μου να δηλώσω ξεκάθαρα την αντίθεσή μου στα πιστεύω αυτού του ανθρώπου , όπως διατυπώθηκαν στο τελευταίο του σημείωμα.

φιλικά