ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Μερικά απο τα ακριβά''παλτά''της ΑΕΚ


 
Κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο στην ΑΕΚ και πολλά εξ αυτών είναι εξοργιστικά. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Γιόζεφ Αγκιριμπά. Ενός παίκτη που ανήκει τρία χρόνια στην ΑΕΚ (το συμβόλαιό του τελειώνει στις 30/6/13), όλο αυτό το διάστημα δεν τον έχουμε δει ούτε μία φορά με τη φανέλα της Ένωσης σε επίσημο παιχνίδι κι όμως έχει στοιχίσει στην ΠΑΕ 300.000 ευρώ!
Το σχετικό δημοσίευμα της LIVE SPORT είναι χαρακτηριστικό και συγκρίνει καταστάσεις:
«Ο Γάλλος μέσος το συμβόλαιο του οποίου ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί -τυπικά αυτό θα συμβεί στις 30/6- για τα τρία χρόνια που συνολικά άνηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ έλαβε 200.000 ευρώ, χωρίς να αγωνιστεί ούτε για ένα λεπτό σε επίσημο ματς του «δικεφάλου»! Την πρώτη του σεζόν για την οποία έλαβε 80 χιλιάρικα, παραχωρήθηκε δανεικός στον Διαγόρα (27 συμμετοχές, 3 γκολ). Τη δεύτερη με τις ίδιες ετήσιες απολαβές, παραχωρήθηκε στον ΑΟ Γλυφάδας, όπου έπαιξε σε 16 ματς. Φέτος όπου το συμβόλαιό του θα του απέφερε 40.000 ευρώ (εκ των οποίων του οφείλονται ελάχιστα), το κοντέρ παρέμεινε μηδενισμένο, αν και κάποιες φορές ήταν στην... αποστολή!
Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν διαπιστώνουμε ότι για τον γεννημένο το 1972 Ιταλό αμυντικό, Ντάβιντε Μπελότι, είχαν δαπανηθεί 30 εκατ. δραχμές (!) προκειμένου να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Βιτσέντζα! Η μοναδική του συμμετοχή είχε καταγραφεί στο «Γεντί Κουλέ» την... Πρωταπριλιά του 2000 σε ένα ματς με τον ΟΦΗ, όταν στο 89' αντικατέστησε τον Χάρη Κοπιτσή (η «Ένωση» είχε επικρατήσει με 2-1). Το καλοκαίρι του ίδιου έτους αναχώρησε για άλλες πολιτείες...
Ο γεννημένος το 1977, Αργεντινός μέσος, Ντανιέλ Πάμπλο Καντέρο, αποκτήθηκε από την Εστουντιάντες, ως αντί - Νταμιάν Μάνσο και είχε ανάλογο χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα στις 7/5 του 2000 (σαν χθες δηλαδή), στο ματς με τον Απόλλωνα στο «Νίκος Γκούμας» (3-0), αντικατέστησε στο 89' τον Μίλεν Πέτκοφ. Στο τέλος της σεζόν αποχώρησε...
Η τρίτη κραυγαλέα περίπτωση ήταν ο Εστέμπαν Ερνάν Μεντίνα. Ο γεννημένος το 1974, Αργεντινός αμυντικός, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2001 ως δανεικός από τη Μπόκα Τζούνιορς, αντί 100 εκατ. δραχμών, με οψιόν αγοράς ενός δισεκατομμυρίου! Έκανε και αυτός ντεμπούτο... Πρωταπριλιά (1/4/2001), στο 5-1 επί του Πανιωνίου αντικαθιστώντας τον Τραϊανό Δέλλα στο 77' και χρησιμοποιήθηκε για άλλα τρία λεπτά, στο εκτός έδρας 3-0 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 7/4/2001, όταν και αντικατέστησε τον Νίκο Γεωργέα. Το καλοκαίρι έβγαλε οριστικά τα «κιτρινόμαυρα».
live sport

Ποιός''λεβέντης''πρόεδρος έβαλε την υπογραφή του γι'αυτά και άλλα πολλά ΠΑΛΤΑ?

Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: