ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Στην Χαλκιδική Λύκοι κατασπάραξαν την “Λούσσυ”…(σκληρές φωτο)



Ένα ακόμα αγαπημένο κυνηγόσκυλο βρήκε οδυνηρό θάνατο στα σαγόνια των λύκων! Αυτή τη φορά στην Χαλκιδική όπου τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πάμπολλα ανάλογα περιστατικά.  Βέβαια δεν είναι μόνο η Χαλκιδική όπου καθημερινά πλέον κάνουν την εμφάνιση τους λύκοι αλλά ολόκληρη ηπειρωτική Ελλάδα. Δείτε τι αναφέρει ο κυνηγός Ανέστης Τσιφλικίδης σε ανάρτηση του στο facebook που, μέσα από την γνωστοποίηση της απώλειας της σκυλίτσας του, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους κυνηγούς της περιοχής
Η ”ΛΟΥΣΣΥ”……”ΒΡΕΘΗΚΕ”……ΜΕ ΟΤΙ ”ΑΠΕΜΕΙΝΕ” ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ……!!!!!
ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΗ……..ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΔΟΞΑ……..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ……..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ……..ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ…..ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ…….!!!!! ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΚΟΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ……!!!!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ…..!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟΗ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ…..!!!ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ……!!!!!
ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ……..!!!!!
ΑΠ’ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ……ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ (ΚΤΗΜΑ ΤΖΙΜΗ) ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΧΩΡΑ……ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΥΚΟΥΣ……ΟΠΟΤΕ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Σ’ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ……..ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ…..!!!!!
http://kynoclub.gr
Τελικά αυτή η''υπερπροστασία''για τους λύκους στη χώρα μας μήπως  πρέπει να μελετηθεί εκ νέου?
Να είστε όλες και όλοι καλά,
εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: